Emre, tam nie jadłem, ale próbowałem 3 innych gruponow na sushi. ŻADEN nie był lepszy niż znośny. Dobry lokal nie potrzebuje takich promocji.
Jak mieszkasz w okolicach żoliborz/bielany/bemowo to polecam Ci Gold Sushi. Nie zabije Cie cenowo i przywiozą do domu. Najlepszy "take away sushi" jaki jadłem w mojej okolicy.Tempura maki z krewetką i maki z łososiem i awokado. Do tego jakieś nigiri z tuńczykiem albo makrelą. Będzie Pan zadowolony.
Odkopuję! Jeśli ktoś jest z okolic Rybnika, to polecam Sushi King. Jadłem już różne sushi i w kategorii cena/jakość nic innego nie ma nawet podejścia! Robione serio z pasją, pomysłem, mega smaczne a super tanie (około 2zł za jeden całkiem spory kawałek, co jest zajebistą ceną w porównaniu z konkurencją). Nie mają jako tako restauracji, robią na zamówienie z dowozem lub odbiorem własnym, mają też punkty stacjonarne w marketach w Rybniku/Wodzisławiu i okolicach gdzie można kupić przygotowane zestawy w różnych rozmiarach.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum