A systems engineer is a person who brings together various subsystems into a cohesive whole. The purpose of this is to enable systems to work together to generate overarching functionality that is useful for the business in question.
_________________ I am a Staff Author at FieldEngineer.com a Marketplace for On-Demand telecom workforce, extending from field engineers to high-level network engineers, project
System Integratiion and Validation engineer
Dzieki widziałem ich stronę niestety to tylko nakładka... np koszt dostawy ze strony to zaledwie (Wysyłka (DPD Polska - Przesyłka) zł 280,49) nawet jak odliczymy 10% to i tak się nie opłaca.
Widziałem tez ze maja w intercarsie może ktoś ma tam zniżki i może zerknąć.
qureku
Auto: EH2 B16A
Wysłany: 2020-06-09
beddom napisał/a:
Dzieki widziałem ich stronę niestety to tylko nakładka... np koszt dostawy ze strony to zaledwie (Wysyłka (DPD Polska - Przesyłka) zł 280,49) nawet jak odliczymy 10% to i tak się nie opłaca.
Widziałem tez ze maja w intercarsie może ktoś ma tam zniżki i może zerknąć.
Ja zamawiałem na modified.pl. Wyszło trochę taniej niz w interacrsie
_________________ "if u think Ur in a total control of a car u ain't drive it fast enough!! "
zwanial
Wysłany: 2023-12-15
Znajomy ma za zadanie ogarnąć ekspres do biura i poprosił mnie o pomoc. W biurze jest 15 osób, więc i kaw dużo nie będzie schodzić.
Wymagania co do ekspresu:
- ma mieć młynek
- robi kawy mleczne
- łatwy w czyszczeniu
- wygląd nie ważny
Przede wszystkim cena = jakość oraz możliwość serwisu pogwarancyjnego.
Auto: BMW F15 X5 / Audi Q7 II / 911
Wysłany: 2023-12-21
zwanial napisał/a:
Znajomy ma za zadanie ogarnąć ekspres do biura i poprosił mnie o pomoc. W biurze jest 15 osób, więc i kaw dużo nie będzie schodzić.
Wymagania co do ekspresu:
- ma mieć młynek
- robi kawy mleczne
- łatwy w czyszczeniu
- wygląd nie ważny
Przede wszystkim cena = jakość oraz możliwość serwisu pogwarancyjnego.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum