wszystko rozumiem ale od dupy strony zaczynasz,bedziesz robił napęd na 4łapy,sprzęgał z tym silnikiem który masz,i który bedzie jechał gorzej jak jedzie,o ile jedzie,po to zeby wywalić silnik i włożyć k20.Niechce ci zaglądać do kieszeni ale zdajesz sobie sprawe jakie koszty wchodzą w gre??do takich modów jak sobie wymyśliłeś??
mikeone,ale po co obrażasz?
Jak masz w posiadaniu kopalnie złota i diamentów to zrobisz wszystko co będziesz chciał. Za koszta jakie poniesiesz przy rzeźbie mógłbyś sobie sprawić jakieś rozsądne RWD i latać bokiem. Chyba, że koniecznie chcesz robić szał latając bokiem w Civic'u czterołapie...
_________________ "It will seem difficult at first, but everything is difficult at first."
- Musashi Miyamoto
dobrze tylko mam szacunek do ludzi którzy sa mili i którzy cha w jakis sposób pomóc a nie gie jakiś gnojek będzie mnie obrażał ( SłabyHTB) jak zrobiłem cos nie tak można ładnie powiedzieć i poprawić. Czyż nie ma racji ??
mikeone, kolego bez obrazy - ale jeśli chcesz mieć rzeczowe odpowiedzi - staraj się zadawać rzeczowe i sensowne pytania. A poza tym - spójrz na to co piszesz zanim klikniesz "wyślij", bo się tego czytać nie da
_________________ Było: Accord CH6 H22A7/A8 - R.I.P
Było: Accord CM2 TypeS K24A3 - SOLD
Jest: Octavia 3FL Business 1.5TSI
a co do driftingu to chciałem mieć nietypowy samochód bo co to za frajda mieć tylno napędowe bmw z 2.5l albo 4l a civica jest pięknym samochodem trakcyjni też jest super .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum